Predstavljamo vam posebnu akciju koju Mensch organizuje za edukativne ustanove iz Srbije. Cilj ove akcije je da podržimo obrazovni sektor i pomognemo ustanovama da unaprede svoju internet prisutnost.

U sklopu ove akcije, jednoj edukativnoj ustanovi poklanjamo potpuno besplatan sajt, kao i produženu garanciju od čak 24 meseca. Sve što je potrebno da biste učestvovali u ovoj akciji je da popunite formular koji se nalazi ispod ovog teksta i nominujete edukativnu ustanovu kojoj želite da pomognete.

Nakon završetka procesa nominacija, na našim društvenim mrežama organizovaćemo glasanje u kojem će građani moći da odluče kojoj ustanovi će biti dodeljen ovaj poklon. Pobednička ustanova dobiće kompletan redizajn postojećeg sajta ili izradu novog sajta, u zavisnosti od potreba i želja.

Učestvujte u ovoj akciji i zajedno sa nama doprinesite kvalitetu obrazovanja u Srbiji. Srećno svim nominovanim ustanovama!

P.S. Ne zaboravite da nas pratite na društvenim mrežama kako biste bili u toku sa svim novostima vezanim za akciju i glasanje.

Facebook | Instagram

Tok akcije:

  1. Nominacije do 16.04.2023 do 23.59
  2. Glasanje od 17.04.2023 do 23.04.2023
  3. Proglašenje pobednika 27.04.2023

Potpisivanje ugovora sa pobednikom biće organizovano nakon 01.05.2023, dok će novi/redizajnirani sajt biti spreman za školsku 2023/24. godinu.

Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
You need to agree with the terms to proceed
Select an option

Politika zaštite podataka

Mensch veoma ozbiljno shvata zaštitu privatnosti i ličnih podataka koje prikupljamo od korisnika tokom navedene akcije. Ova politika zaštite podataka ima za cilj da vas informiše o vrsti podataka koje prikupljamo, kako ih koristimo, čuvamo i štitimo, kao i o vašim pravima u vezi sa tim podacima.

Vrsta prikupljenih podataka:

  1. Ime i prezime kontakt osobe koja je nominovala ustanovu
  2. Email adresa kontakt osobe
  3. Naziv ustanove
  4. Link ka Facebook stranici ustanove
  5. Link ka Instagram stranici ustanove

Upotreba podataka: Prikupljeni podaci koriste se isključivo u svrhu sprovođenja akcije za edukativne ustanove, kako bismo mogli da organizujemo proces nominacija, glasanje, kontaktiramo pobedničku ustanovu i pratimo realizaciju.

Čuvanje podataka: Svi podaci čuvaju se na našem CRM sistemu, čiji serveri se nalaze u Srbiji. Mensch se obavezuje da će preduzeti sve neophodne tehničke i organizacione mere kako bi osigurao sigurnost prikupljenih podataka.

Korisnička prava: Korisnici imaju pravo da odaberu da li žele da dobijaju novosti od nas putem email-a. Ukoliko korisnik ne odabere ovu opciju, svi njegovi podaci biće obrisani nakon završetka procesa akcije.

Ukoliko imate dodatnih pitanja ili nedoumica u vezi sa našom politikom zaštite podataka, slobodno nas kontaktirajte putem email adrese hi@mensch.rs. Vaša privatnost i zaštita ličnih podataka su nam prioritet, te se obavezujemo da ćemo ih čuvati u skladu sa važećim zakonima i najboljim praksama.