Produžite Vašu Mensch Garanciju

Dodatna sigurnost za Vašu digitalnu budućnost.

U digitalnom dobu, vaša online prisutnost je ključna. Kako tehnologija napreduje, vaš sajt treba da bude u korak s najnovijim standardima. Naša produžena Mensch garancija osigurava da vaš sajt ostane bezbedan, optimizovan i u skladu s najnovijim tehnološkim trendovima. Ne samo da ćete imati mir znajući da je vaš sajt zaštićen, već ćete i osigurati da pruža najbolje moguće iskustvo vašim korisnicima.

Cena jednogodišnje Mensch garancije je 79.900,00 RSD 39.900,00 RSD
tokom akcije koja važi do 22.09.2023

Bezbednost

Sa svakom novom verzijom tehnologije, programeri popravljaju ranjivosti i bezbednosne propuste koji su otkriveni u prethodnim verzijama. Ažuriranjem na najnovije verzije, osiguravate da vaš sajt ima najnovije bezbednosne zakrpe, štiteći ga od potencijalnih pretnji i napada.

Performanse

Novije tehnologije često donose poboljšanja u performansama. To znači brže učitavanje stranica, bolju interakciju sa korisnicima i sveukupno bolje iskustvo za posetioce vašeg sajta.

SEO (Optimizacija za pretraživače)

Pretraživači poput Google-a vrednuju sajtove koji koriste najnovije tehnologije i prate najbolje prakse u dizajnu i razvoju. Ažurirani sajtovi često imaju bolju vidljivost u rezultatima pretrage, što dovodi do većeg broja poseta i potencijalnih klijenata.

Kompatibilnost sa pregledačima

Kako se web pregledači ažuriraju, važno je da vaš sajt ostane kompatibilan sa najnovijim verzijama. Ažuriranje tehnologija koje koristite osigurava da vaš sajt pravilno funkcioniše i izgleda dobro na svim pregledačima.

Pošaljite zahtev

Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
Fill out this field
Fill out this field
Anti-Bot provera 25 + 1 = ?
Enter the equation result to proceed