Često postavljana pitanja – Mensch Digital

Dobrodošli u naš kutak za često postavljana pitanja!

Zanima vas kako unosimo magiju u razvoj web stranica ili kako postižemo da se vaša stranica pojavljuje prva u rezultatima pretrage? Zainteresovani ste kako unapređujemo e-trgovinu ili pokrećemo digitalni marketing? Ovde ćete pronaći sve bitne detalje o tome šta radimo u Mensch-u. Ne radi se samo o odgovaranju na pitanja; radi se o tome da vam pokažemo kako možemo pomoći vašem poslovanju da zablista na internetu. Dakle, pripremite kafu i hajde da razjasnimo vaša pitanja!

Mensch nudi jednogodišnju garanciju na izradu web stranica. Ova garancija važi ako je web stranica hostovana na našim serverima ili serverima naših partnera. Uključuje stalno održavanje stranice i redovne ažuriranja.

Da, nudimo sveobuhvatne usluge upravljanja digitalnim poslovanjem. To uključuje redovno održavanje web stranice, obradu narudžbina, komunikaciju s klijentima i kreiranje grafičkog i multimedijalnog sadržaja, što potvrđuje veliki broj naših zadovoljnih klijenata.

Ne vršimo ispravke na web stranicama koje su razvili drugi. Analiziranje, testiranje i ispravljanje takvih stranica često zahteva više vremena i troškova nego razvijanje nove. Međutim, možemo optimizovati performanse servera i poboljšati brzinu postojećih web stranica, pod uslovom da se najpre obavi procena izvodljivosti.

Tipično ne zahtevamo avansno plaćanje za naše usluge. Plaćanje za pružene usluge vrši se u roku od 5 dana od završetka. U određenim slučajevima, možemo zatražiti avansno plaćanje do 30%, pod uslovom da klijent pristane na to.

Naš proces razvoja web stranica uključuje početnu konsultaciju, dizajniranje, kodiranje, testiranje i pokretanje. Osiguravamo da se svaki korak uskladi s ciljevima vašeg poslovanja radi maksimalne efikasnosti.

Naš pristup grafičkom dizajnu i brendiranju je fokusiran na klijenta i kreativnost. Koncentrišemo se na razumevanje vašeg brenda kako bismo kreirali dizajn koji odzvanja s vašom ciljnom publikom.

Da, SEO optimizacija je jedna od naših osnovnih usluga. Koristimo najnovije SEO strategije kako bismo poboljšali vidljivost i rangiranje vaše web stranice na pretraživačima.

Apsolutno, naše usluge upravljanja društvenim medijima uključuju razvoj strategije, kreiranje sadržaja i analitiku. Pomažemo brendovima da efikasno komuniciraju sa svojom publikom na različitim platformama društvenih medija.

Sigurnost web stranice je za nas od najvećeg prioriteta. Primjenjujemo snažne sigurnosne mere, uključujući SSL sertifikate, siguran hosting i redovne sigurnosne revizije.

Nudimo sveobuhvatnu podršku nakon pokretanja web stranice. To uključuje održavanje web stranice, ažuriranja i tehničku podršku kako bi vaša web stranica ostala ažurna i funkcionisala optimalno.

Da, specijalizovani smo za kreiranje robustnih online prodavnica. Naša rešenja su dizajnirana da poboljšaju korisničko iskustvo, povećaju prodajne konverzije i besprekorno se integrišu s različitim platnim sistemima.