Izrada web sajtova

Pomeramo granice, kreiramo iskustva

Pomeramo granice izrade sajtova, stvarajući super brze aplikacije koje se učitavaju u treptaju oka, a naš jedinstveni finansijski program vam omogućava da dobijete vrhunski rezultat na način plaćanja koji odgovara vašem poslovanju.

Neuporediva brzina i performanse: Apsolutnih 100/100

U trenutnom digitalnom svetu, brzina nije samo luksuz; to je potreba. U Mensch-u znamo koliko je brzina bitna za korisničko iskustvo, SEO i uspeh web stranice. Zato smo ponosni na naše savršene ocene 100/100 na Google PageSpeed Insights za mobilne uređaje i desktop računare.

Performanse:

Naše web stranice ne samo da rade; one se ističu. Sa ocenom performansi 100/100, obezbeđujemo brzo učitavanje, jednostavno korišćenje i besprekorno iskustvo koje drži korisnike zainteresovanim.

Podižemo standarde:

Držimo se najviših standarda u web razvoju i kreiramo nove. Naša ocena 100/100 u ovoj oblasti pokazuje našu posvećenost bezbednosti, kvalitetu i naprednoj tehnologiji.

Pristupačnost:

Inkluzivnost je u srcu naše filozofije dizajna. Savršena ocena pristupačnosti osigurava da su naše web stranice pristupačne svima, bez obzira na sposobnosti.

SEO:

Pretraživači vole brzinu, a i mi. Naša ocena 100/100 za SEO znači da su naše stranice optimizovane za pretraživače, što osigurava maksimalnu vidljivost.

Krećemo od nule:

Za razliku od gotovih rešenja, svaki naš projekat počinjemo od nule. Ovaj pristup nam daje potpunu kontrolu nad svakim aspektom stranice. Od dizajna do finalne optimizacije, svaki element prilagođavamo vašim ciljevima i potrebama publike

Optimizacija u pokretu:

Naš proces razvoja je agilan i odzivan. Sve optimizujemo u hodu, praveći prilagođavanja u realnom vremenu da osiguramo vrhunske performanse. Ovaj dinamičan pristup rezultira web stranicama koje su vizualno privlačne i izuzetno brze.

Prednost Mensch-a:

U Mensch-u, brzina nije dodatak; to je ključni deo našeg procesa dizajna i razvoja. Naše savršene ocene u performansama, najboljim praksama, pristupačnosti i SEO su dokaz naše posvećenosti izvrsnosti. Počevši od nule i optimizujući u hodu, stvaramo web stranice koje nisu samo brze, već i otporne, prilagodljive i usklađene sa vašim poslovnim ciljevima.

Doživite razliku Mensch-a. Hajde da vam napravimo web stranicu koja je brza kao vaše ambicije!

1
Performanse
1
Pristupačnost
1
Najbolje prakse
1
SEO

Mensch ONE STOP usluga

Naša ONE STOP usluga pokazuje našu posvećenost pružanju sveobuhvatnog rešenja za vaše digitalne potrebe. Dizajnirana je da vam olakša posao, omogućavajući vam da se fokusirate na ono što radite najbolje, dok mi upravljamo digitalnim pejzažom. Od vas je potrebna samo osnovna informacija, seme iz kojeg ćemo kreirati digitalno iskustvo koje zaista odražava vaš brend.

Od tog semena, naš tim će kreirati kompletan paket, kombinaciju elemenata koji se spajaju u koherentnu celinu. Spojićemo dizajn, fotografiju, video i tekst, svaki element pažljivo odabran i detaljno usavršen. Krajnji rezultat ovog procesa je finalni proizvod – vaša nova web stranica, digitalna reprezentacija vašeg brenda koja odzvanja sa vašom publikom i ističe se u digitalnom pejzažu.

Neprekidna komunikacija: Transparentnost na svakom koraku

Komunikacija je ključ svakog uspešnog projekta, a u Mensch-u smo ovaj proces unapredili kroz naš CRM. Ova platforma vam pruža jasan, stvarnovremeni uvid u napredak vašeg projekta, osiguravajući da ste uvek u toku i nikada u mraku. To je dokaz naše posvećenosti transparentnosti i saradnji, vrednostima koje su u srcu svega što radimo.

Najmoderniji hosting: Brzina i sigurnost zajedno

U digitalnom svetu, brzina i sigurnost su od najveće važnosti. Zato hostujemo naše web stranice na najnaprednijim LiteSpeed serverima u Srbiji. Ovi serveri osiguravaju trenutno učitavanje, pružajući vašim korisnicima besprekorno iskustvo bez kašnjenja. Ali ne zaustavljamo se samo na brzom iskustvu; takođe prioritet dajemo sigurnosti. Svakodnevno pratimo sve sajtove, osiguravajući da rade glatko i sigurno. A sa našom Mensch garancijom, dobijate dodatni sloj sigurnosti, kao potvrdu naše posvećenosti pružanju sigurnog i pouzdanog digitalnog iskustva.

Mobile-First filozofija

U Mensch-u je sve mobile firt, jer prepoznajemo ključnu ulogu mobilnih uređaja u današnjem digitalnom pejzažu. Dajemo prioritet dizajnu i funkcionalnosti za mobilne uređaje, osiguravajući da vaša online prodavnica ne bude samo pristupačna, već i intuitivna i privlačna na manjim ekranima. Ova filozofija, usklađena sa našim sistemom za upravljanje odnosima s slijentima (CRM) i integracijom platnog sistema, pretvara vašu online prodavnicu u mesto s kojim se vaši klijenti osećaju povezano i koje žele ponovo posetiti.

Mi ne pravimo samo web stranice; mi kreiramo digitalna iskustva. Stvarajući besprekorno, brzo i ugodno korisničko iskustvo, negujemo odnose s klijentima, lojalnost i ponovno poslovanje. Doživite razliku Mensch-a, gde inovacija, temeljita pažnja na detalje i duboko razumevanje digitalnog pejzaža konvergiraju u stvaranju online prodavnice koja odjekuje sa vašom publikom i podstiče rast.

Loyalty sistem | Praćenje zaliha | Komunikacijski servisi | 24/7 podrška