Grafički dizajn i ilustracije: Slikovite priče

U Mensch-u spajamo kreativnost i preciznost kako bismo kreirali grafičke dizajne koji odzvanjaju s vašim brendom i osvajaju vašu publiku. Bilo da vam je potreban specifičan grafički dizajn za vašu web stranicu, društvene mreže, reklame ili štampane materijale, naši dizajni su prilagođeni vašim jedinstvenim potrebama.

Dizajn je bitan!

Zašto da odaberete Mensch za usluge grafičkog dizajna:

Jedinstven dizajn:

Razumemo da je svaki brend jedinstven. Naše grafike nisu univerzalne, već se kreiraju kako bi odražavale ličnost, vrednosti i ciljeve vašeg brenda.

Primena:

Bilo da je u pitanju digitalni ili štampani materijal, odgovaramo na širok spektar potreba – od grafike za web stranice, vizuala za društvene mreže i online oglasa do tradicionalnih štampanih materijala poput brošura, vizitkarti i postera.

Kreativna ekspertiza:

Naš tim dizajnera i ilustratora nije samo vešt u zanatu; oni su kreativni mislioci koji donose sveže, inovativne ideje.

Fokus na angažovanje:

Naši vizuali ne samo da izgledaju dobro; oni se trude da angažuju vašu publiku. Stvaramo vizuale koji ne samo da privlače pažnju, već efikasno komuniciraju i podstiču na akciju.

Kompletno rešenje:

Od početne ideje do finalnog dela, pružamo kompletnu paletu usluga grafičkog dizajna i ilustracije. To uključuje razvoj koncepta, dizajn, ilustraciju, pripremu finalnog dela i koordinaciju štampe ako je potrebno.

Grafike spremne za budućnost:

Držimo korak s najnovijim trendovima i tehnologijama u dizajnu. To osigurava da vaši vizuali ne budu samo relevantni danas, već i efikasni u budućnosti.

Kolaborativni proces:

Verujemo u kontinuiranu saradnju s našim klijentima. Naš proces dizajna je kolaborativan, osiguravajući da su vaši komentari i ideje integralni deo finalnog proizvoda.

Brend identitet | Dizajn promotivnih materijala | Dizajn ambalaže | Infografike i vizualizacija podataka | Digitane ilustracije | Priprema za štampu

Upoznajte Moldija,

veselog digitalnog predstavnika Inmold Grupe iz Požege. Prvobitno zamišljen kao virtuelni ambasador, Moldi ima šarmantan izgled koji je prikazan na slici, sa duhovitim karakterom stilizovanog kalupa i prijateljskim licem. Oblači jarke narandžaste kape i sportsku obuću, donoseći energiju i pristupačnost brendu.

Sada igra ključnu ulogu na svakom Inmold događaju, personifikuje duh kompanije i angažuje prisutne na način koji samo živahna maskota može. Osim na događajima, Moldi se takođe probio u digitalni prostor kao paket nalepnica u Viber aplikaciji, omogućavajući korisnicima da dele njegove nalepnice u razgovorima.

Ne ograničavajući se samo na svoj standardni izgled, Moldi se oblači za prazničnu sezonu sa Božićnim odevnim kombinacijama, šireći prazničnu radost i pokazujući posvećenost Inmolda inovacijama i angažovanju zajednice.