Kreirano: 16. oktobar 2016.

Poslednje ažuriranje: 18. decembar 2023.

MENSCH politika kolačića

Uvod

Ova Politika Kolačića pruža informacije o tome kako Mensch koristi kolačiće i slične tehnologije praćenja na našem veb sajtu. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa postavljanjem i korišćenjem kolačića kako je opisano u ovoj politici.

Razumevanje kolačića

Kolačići su male datoteke podataka koje se čuvaju na vašem pretraživaču ili uređaju. Pomažu u funkcionalnosti veb sajta, poboljšavaju korisničko iskustvo i prikupljaju podatke za analitiku.

Vrste kolačića koje koristimo

  1. Neophodni kolačići

Svrha: Neophodni za osnovnu funkcionalnost veb sajta i ne mogu se onemogućiti. Primer: Kolačići sesije za status prijave korisnika.

  1. Kolačići performansi

Svrha: Prikupljanje informacija o tome kako koristite naš veb sajt, kao što su posećene stranice i poruke o greškama. Ovi podaci se koriste za poboljšanje performansi veb sajta. Alati koji se Koriste: Google Analytics. Prikupljeni Podaci: Anonimizirani podaci o interakciji korisnika i obrascima korišćenja.

  1. Funkcionalni kolačići

Svrha: Poboljšanje funkcionalnosti i personalizacije, kao što je pamćenje vaših preferencija. Primer: Izbor jezika ili regiona.

  1. Reklamni kolačići

Svrha: Prikazivanje relevantnih oglasa i merenje njihove efikasnosti. Alati koji se Koriste: Facebook Pixel. Prikupljeni Ppdaci: Informacije o vašim interesima i interakciji sa oglasima.

  1. GeoIP kolačići

Svrha: Pružanje lokalizovanih iskustava i sadržaja na osnovu vaše geografske lokacije. Prikupljeni podaci: Približna geografska lokacija izvedena iz vaše IP adrese.

Upravljanje Kolačićima:

Možete kontrolisati i upravljati kolačićima putem podešavanja vašeg pretraživača.

Povlačenje saglasnosti:

U bilo kom trenutku možete promeniti svoje preferencije u vezi sa kolačićima prilagođavanjem podešavanja vašeg pretraživača. Imajte na umu da onemogućavanje kolačića može uticati na funkcionalnost našeg veb sajta.

Privatnost podataka

Naša upotreba kolačića usklađena je sa našom politikom privatnosti. Poštujemo vašu privatnost i posvećeni smo zaštiti vaših ličnih podataka.

Promene u politici kolačića

Možemo povremeno ažurirati ovu Politiku Kolačića. O svim promenama ćemo vas obavestiti ažuriranjem politike na našem veb sajtu.

Kontaktirajte nas

Za sva pitanja u vezi sa našom politikom kolačića, molimo vas da nas kontaktirate na hi@mensch.rs